Seriman Oy •  Kulkuripellontie 5, 21420 Lieto010 423 5060 • myynti(at)seriman.fi • seriman(at)seriman.fi

TARRAT

Muovitarrat, kalvotarrat, linssitarrat tai vinyylitarrat – Seriman on kokenut tarrapaino, josta saat kaikki tarrapainatukset ja näppäinkalvot. Jätä tarrojen painaminen meidän huoleksemme. Kysy myös tuotetarrat ja mainostarrat.

Painotalo Seriman palvelee koko Varsinais-Suomen alueella – Turku, Salo, Kaarina,  Raisio, Naantali, Lieto ja muut alueen kunnat.

Muovitarrat

Muovitarrat

Muovitarrat ovat kestäviä ja monikäyttöisiä verrattuna esimerkiksi paperisiin vaihtoehtoihin. Muovitarran liimapinta on kestävä eikä jätä juurikaan jälkiä irrottaessa. Muovitarra kestää hyvin kulutusta!

Staattinen tarra on liimaton tarra, joka pysyy paikallaan sähkövarauksen ansiosta. Tarra voidaan siis kiinnittää ja irroittaa useita kertoja. Tarrasta ei myöskään jää jälkiä liimattavaan pintaan. Staattiseen tarraan voidaan painaa molemmille puolille.

Vinyylitarra on vedenkestävä ja UV-suojattu.

Polypropeenitarra on ohuempi ja edullisempi vaihtoehto kuin vinyylitarra.

Kalvotarrat sekä näppäinkalvot

Kalvotarrat sekä näppäinkalvot

Kalvotarroja käytetään mm. erilaisten laitteiden kojelaudoissa. Kalvotarroissa kojelaudan nappuloiden ja kytkinten paikat voidaan leikata irti tarroista. Kalvotarrat kestävät aikaa ja sääolosuhteita erittäin hyvin.

Linssitarrat

Linssitarrat

Tarraan laminoitu polyuretaanikalvo antaa tarralle kolmiulotteisen pinnan. Linssitarra on kirkaspintainen ja tuo näyttävän vaikutelman tuotteeseen.

Linssitarra (tai kuplatarra, epoksitarra) toimii sisä- ja ulkokäytössä ja on erittäin kestävä.