Seriman Oy •  Kulkuripellontie 5, 21420 Lieto010 423 5060 • myynti(at)seriman.fi • seriman(at)seriman.fi

SUURKUVATULOSTEET

Seriman on palveleva suurkuvatulostepaino. Kauttamme saat mm. kesktävät ja laadukaat vaalijulisteet sekä muut suurkuvatulosteet.

Painotalo Seriman palvelee koko Varsinais-Suomen alueella – Turku, Salo, Kaarina, Raisio, Naantali, Lieto ja muut alueen kunnat.

Julisteet

Julisteet

Julisteet ovat tehokkaita ja edullisia huomiotuotteita. Seriman painaa julisteet eri kokoluokissa. Saat meiltä perinteiset julistekoot esimerkiksi A-ständiin, kuten juliste 50 x 70 cm, sekä 70 x 100 cm. Voimme painaa julisteet myös haluttuun kokoon. Serimanin julisteet voidaan painaa sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Roll-Upit

Roll-Upit

Edustavat roll-upit ovat loistavia huomionherättäjiä myymälöissä, toimitiloissa ja esimerkiksi messuilla ja muissa edustustapahtumissa. Roll-Up -vuota on helppo koota ja pakata kokoon, jolloin kuljetus on helppoa. Roll-Upin mukana saat kätevän kantokassin, joten isonkin mainosmateriaalin siirtäminen onnistuu helposti. Roll-Up -vuodan koko on 85 x 200 cm.

Banderollit

Banderollit

Banderollit sopivat sisä- ja ulkokäyttöön. Serimanin banderollit voit räätälöidä monipuolisesti. Löydät valikoimastamme monipulisesti eri kokoisia banderolleja eri tarpeisiin. Banderollit valmistamme kestävästä vinyylistä ja ne on helppo ripustaa metallisten purjerenkaiden ja tarvittaessa mukana tulevien ripustustarvikkeiden avulla. Banderollien käyttäminen on nopeaa ja vaivatonta.

Teippaukset

Teippaukset

Seriman toteuttaa myös teippaukset esim. ikkunapintoihin tai autoihin. Säänkestävät tarramme soveltuvat moniin tilanteisiin.