Seriman Oy •  Kulkuripellontie 5, 21420 Lieto010 423 5060 • myynti(at)seriman.fi • seriman(at)seriman.fi

KORTIT

Korttipainatukset käsittävät mm. käyntikortit, kulkukortit ja jäsenkortit, mutta myös muut painetut kortit. Kortin painatus voidaan tehdä monin eri tavoin eri materiaaleille. Ota yhteyttä ja kysy lisää korttipainosta.

Painotalo Seriman palvelee koko Varsinais-Suomen alueella – Turku, Salo, Kaarina, Raisio, Naantali, Lieto ja muut alueen kunnat.

Käyntikortit

Käyntikortit

Käyntikortit ovat edelleen ensimmäinen kontakti viestiä yrityksestäsi ja henkilöstöstäsi toisille. Seriman tarjoaa käyntikortit pienissä ja suurissa erissä, eri kokoisina ja näköisinä. Yhteystiedot voidaan päivitäää valmiisiin painopohjiin. Käyntikortit on mahdollista painaa perinteisen kartongin sijaan myös muoville. Tilaa käyntikortit Serimanilta!

Kulkukortit ja henkilökortit

Kulkukortit ja henkilökortit

Kuvalliset kulkukortit ja henkilökortit ovat tärkeä tunnistautumisväline, sekä yrityksen brändiä tukevaa materiaalia. Henkilökortit ovat joillain aloilla pakollisia ja etenkin niiden kestävyyteen on satsattava. Seriman painaa henkilö- ja kulkukortit muoville, joka kestää aika ja käyttöä.

Jäsenkortit

Jäsenkortit

Jäsenkortit sitouttavat asiakaskuntaasi ja antavat yrityksestäsi ja palvelustasi kestävän ja laadukkaan mielikuvan asiakkaalle. Seriman painaa jäsenkortit laadukkaasti muoville, joka kestää aikaa ja käyttöä.