Swegon ILTO -logo

Swegon ILTO Oy – ratkaisuja ilmanvaihto- ja sisäilmajärjestelmiin

Swegon ILTO Oy valmistaa ja markkinoi ilmanvaihto- ja sisäilmajärjestelmä, jotka auttavat ihmisiä voimaan paremmin. Yhtiön Kaarinan tehtaalla valmistetaan vuosittain kymmeniä tuhansia ilmanvaihtokoneita ja liesikupuja. Tälle laitemäärälle tarvitaan luonnollisesti myös aimo nippu varoitus-, ohje- ja muita merkintätarroja.

Seriman toimittaa tarrat Swegon ILTOn tuotteisiin

Seriman on jo pitkään toimittanut tarrat Swegon ILTOn tuotteisiin. Vaikka tarrojen merkitys on 23–24 miljoonan liikevaihtoa tekevässä yrityksessä sinänsä vähäinen, on palvelun kuitenkin pelattava.

–Meille tässä yhteistyökuviossa on tärkeintä se, että tarrat ovat laadukkaita ja toimitukset tulevat ajallaan. Lisäksi meidän pitää voida luottaa siihen, että jos tulee erikoisempia tarpeita, niin niihin liittyvät tekniset ongelmat saadaan ratkaistua, kertoo Ari-Pekka Kankare Swegon ILTO Oy:stä.

–Tästä Seriman on suoriutunut kunniakkaasti.

Toimivaa yhteistyötä

Yhteistyön myötä alihankkijan ja asiakkaan suhde lujittuu. Näin myös Serimanin ja Swegonin tapauksessa.

–Kun pohjalla on jo enemmän liikevaihtoa, toimittajalla on vahva tahto ratkaista asiakkaan ongelmia. Ja kun asiakkaalla puolestaan on halu käyttää tuttua toimittajaa, ei neuvotella niinkään hinnasta, vaan toimittaja tietää, että jos pystyy tarjoamaan ratkaisun, niin kaupat syntyvät, Kankare kuvailee.

–Serimanin kanssa tämä on sujunut hyvin, erikoispyyntöihin vastataan nopeasti ja ongelmat ratkaistaan. Homma toimii, hän päättää.